asdf

Camreon Diaz kinevette Colin Firth lábait!

Március 14-én kerül bemutatásra a Dől a moné (12) című vígjáték Cameron Diaz és Colin Firth főszereplésével.

Ha vígjátékról van szó, amiben egy szőke, mosolygós, jó humorú, laza színésznő a főszereplő biztos, hogy Cameron Diaz neve ugrik be először mindenkinek. Olyan kiváló színészekkel láthatjuk együtt őrültködni, mint Colin Firth, Alan Rickman, vagy Stanley Tucci. Diaz egyből igent mondott a texasi rodeó királynő szerepére, hiszen nagy rajongója a rendező Coen testvéreknek. De volt egy másik ok is: méghozzá az, hogy a Mr. Tökéletessel, Colin Firth-szel játszhat egy filmben.

_DSC9250.NEF

Firth-t eddig inkább a komoly szerepeiről ismerte a közönség, de most bebizonyítja, hogy nagyon is jól áll neki a könnyedebb műfaj is. ’Épp ideje volt, hogy felrázzam magam egy vérbeli komédiával, és a gatyámat is letoljam.’ – nevetve nyilatkozta a színész egy internetes oldalnak. A film egyik vicces jelenetében Firth valóban megszabadul a nadrágjától, hogy angol úriemberhez méltóan, elegánsan, ámde boxer alsóban végigvonuljon a Savoy Hotel aulájában. A jelenet felvétele után Firth állandó hecceléseknek volt kitéve, még Cameron sem kímélte: ’ De ha egyszer olyan vicces! Én ilyen lábakat, még istenemre nem láttam. A jelenetet is alig tudtuk felvenni, mert folyton nevetésben törtünk ki, mindenki Colin lábait bámulta.’

_D3N8957.NEF

Firth a filmben a konzervatív angol kurátort kelti életre, Mr Danet, aki abszolút ellentéte a texasi, kalandvágyó fruskának, PJ-nek. A rendező párosukat úgy jellemezte, hogy olyan mintha Cary Grant találkozna Carole Lombarddal. De hogy vajon sikerül-e a gazdag műgyűjtőt átvernie a párosnak egy hamis Monet festménnyel, és hogy mennyi zűrön kell addig keresztülverekedniük magukat, az március 14-én kiderül a hazai mozikban.

Forrás: ProVideo
Megosztás facebookon