asdf

Tarolnak a Legendás állatok

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A legendás állatok jöttek és mindent letaroltak. Az Egyesült Államokban a bemutatója első hétvégéjén több mint 75 millió dollárért vásároltak rá jegyet, a hazai mozirajongók közül ugyanekkor több mint 100 ezren nézték meg: a Harry Potter világába visszavezető Legendás állatok és megfigyelésük felnőtt a hatalmas elvárásokhoz.

Talán éppen ezért a rajongók már a második részen törik a fejüket – amely az ígéretek szerint 2018-ban kerül a mozikba. Az egyik legkomolyabb filmes szaklap, a Hollywood Reporter maga is megbabonázódott, és összegyűjtötte, mit várhatunk a 2. résztől: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), a szégyellős magizoológus kalandjai Párizsban és az angol vidéken folytatódnak. Valószínűleg fontos szerepet kap Gellert Grindelwald, Dumbledore egykori barátja, és ha így lesz, Johnny Depp alakítja majd. 

LegendasAllatok_jelenetfoto (3)J. K. Rowling azt is megígérte, hogy az ifjú Dumbledore is színre lép – hogy ki játssza majd, azt még nem tudni. A hírek szerint, szintén láthatjuk majd Leta Lestrange-et, Salmander ifjúkori szerelmét, aki az első részben csak egy fényképen bukkan fel, és akkor Zoe Kravitz kölcsönözte neki az arcát. David Heyman producer pedig azt ígérte meg, hogy az e részben megkedvelt varázsló-nővérek, Tina és Queenie, valamint a kedves mugli, Jacob Kowalski sem marad ki a folytatásból…

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-premiere-in-london-10

Persze, még minden változhat, de egy biztosan tűnik: a mágia világa nem lesz hűtlen a mugli mozinézőkhöz.

Megosztás facebookon