asdf

Szinte tökéletes az Így neveld a sárkányodat 3.

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A DreamWorks Animation februárban mutatja be a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő és egyben utolsó részét.
Az Így neveld a sárkányodat 3-ban Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. „Talán nem lesz rózsaszín a vége, a rajongók azonban maximálisan elégedettek lesznek, de azok is, akik most találkoznak először ezzel a sorozattal” – mondta Jay Baruchel, aki az animációs családi mozi főszereplőjének, Hablatynak kölcsönzi hangját az eredeti változatban. A kritikusok szerint ritkán látni ennyire jó animációs filmet, amely látványvilágában lenyűgöző, lendülete soha nem törik meg, története bölcs és megható, ráadásul humora is van. Az ítészek véleményét tükrözi a Rottentomatoes kritikai portál minősítése, ahol a film 100% áll.
How-To-Train-Your-Dragon-3-The-Hidden
Van, aki dícséri a gyártó stúdió, a DreamWorks Animation bátorságát, amellyel véget mer vetni egy nagyon jöveledelmező franchise-nak – az első két rész összesen 1,12 milliárd dollárt hozott –, mások viszont úgy vélik, hogy a sárkányos kalandoktól talán nem is kell elbúcsúzni, mert ha a harmadik rész is nagyon sikeres lesz, a széria könnyűszerrel folytatható, előfordult már ilyen Hollywood történetében nem egyszer.
Így neveld a sárkányodat 3./How to Train Your Dragon – Hidden World – Hazai bemutató: 2019. február 21.
Megosztás facebookon