asdf

Szeretnél Steven Spielberg alkotótársa lenni? Itt a lehetőség!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Akármennyire hihetetlen, de ez most egyáltalán nem lehetetlen. A mester nyáron kezdi forgatni azt a filmjét, amelyre nagyon sok rajongó már jó pár éve vár: hiszen Spielberg újra sci-fit készít, méghozzá egy nagyon népszerű regényből.

A Ready Player One két világ találkozását, a valóságét és egy hiperrealista utópiáét beszéli el. Az élő szereplők már megvannak: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Simon Pegg és a Kémek hídjá-ért Oscart nyert Mark Rylance játssza a főszerepet.

spielberg_avatar_Az alkotók most az OASIS-ban, a virtuális világban mozgó avatárokat készítik elő. Itt a nagy lehetőség! Bárki tervezhet avatárt, és mert a virtuális világban semmi nem szab határt, az avatárok teremtőit is egyedül a saját fantáziájuk korlátozhatja. A terveket június 23-ig kell beküldeni, az eredményhirdetésre július 7-én kerül sor. A technikai specifikációk itt olvashatók, a szabályok pedig itt!

A lényeg, hogy öt kiválasztott alkotótól megvásárolják a művét, és az bekerül a Ready Player One-ba, Steven Spielberg következő nagyköltségvetésű, különlegesnek ígérkező sci-fijébe.

Megosztás facebookon