asdf

Stephen King elégedett az AZ folytatásával!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
Eddig sem volt kétséges, hogy a szeptember nagy moziszenzációja az AZ lesz, hiszen a Stephen King kultuszregénye alapján készült film első része hatalmas, hátborzongató sikert aratott.
A 27 évvel később, ugyanazon a helyszínen játszódó történet folytatása, amelyben az első rész gyerekszereplőit már igazi sztárok (köztük Jessica Chastain és James McAvoy) játsszák, talán túl is szárnyalja majd az első fejezetet.
it2movie_01
A rajongók ebbéli reményeit erősítette meg a lehető legautentikusabb kritikus, a történet írója, Stephen King, aki már láthatta a még nem teljesen kész filmet, és nagyon, nagyon elégedett vele. A feszültségkeltés mestere a Twitteren hergelte a filmre, vagy legalább az előzetesre váró horrorfanokat:
it2movie_02
„Várjátok az AZ – második fejezet-et? Megvan rá minden okotok. Én már láttam, és nagyszerű. Lebegni fogtok!” – írta. A moziüzemeltetők múlt hónapban Las Vegasban tartott nagy nemzetközi találkozóján, a CinemaConon már mutattak a filmből egy részletet, amelyben a felnőtt Beverly nézett szembe Pennywise bohóccal, és aki látta, mind halálra rémült. King sosem szégyellte a rossz véleményét is elmondani a műveiből készült megfilmesítésekről, vagyis az ő rajongása fontos megerősítés: ősszel új korszakos horror érkezik a hazai mozikba.
AZ – Második fejezet/IT – Chapter Two - Hazai bemutató: 2019. szeptember 5.
Megosztás facebookon