asdf

Sokkoló lesz az anyám! című thriller!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Jennifer Lawrence és Javier Bardem főszereplésével készült anyám! című thriller előzetese alapján a történetről nem sok derül ki azon kívül, hogy rendkívüli a feszültség.
Darren Aronofsky (Fekete hattyú), a film rendezője legutóbb interjút adott új alkotásával kapcsolatban. Abból, amit elmond, a történetről megint csak nem derül ki semmi, a hangulatról annál inkább. Aronofsky azzal a sokatmondó kijelentéssel nyitott az Entertainment Weekly számára, hogy lélekben még egyetlen filmje sem állt ennyire közel a Fekete hattyúhoz. Ez az jelenti, hogy – mint eddig is sejthető volt – ismét lélektani thrillerről van szó.
mother_poster_new
A történetben a gondok akkor kezdődnek, amikor egy házaspárhoz (Jennife Lawrence és Javier Bardem) váratlan vendégek érkeznek (Michelle Pfeiffer és Ed Harris). Idilli nyugalmukat felforgatják a jövevények. Aronofsky hozzátette, egyetlen érzelem határozza meg a filmet. Ez az érzelem a Carrie című film láttán fogta el, amelytől halálra rémült, és arra késztette, hogy másfél nap alatt megírja új műve szinopszisát. „A film legnagyobb erénye, hogy mekkora meglepetést hordoz. A néző intenzív utazásra indul, és ez a legnagyobb hullámvasút, amit valaha készítettem.” – mondta még a rendező. Mivel ebből továbbra sem derült ki semmi konkrétum, ősszel kénytelenek leszünk megnézni a filmet...


anyám!/mother! – Hazai bemutató: 2017. október 19.
Megosztás facebookon