asdf

Jennifer Lawrence-t a Kardashian család nyugtatta meg

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Úgy tűnik rájár a rúd a gyönyörű Jennifer Lawrence-re. A Forbes összeállítása szerint idén Emma Stone vitte haza a legtöbb pénzt, 26 millió dollárt, őt követve Jennifer Aniston, aki 25.5 millió dollárral lett gazdagabb, így csúszott harmadik helyre Jennifer Lawrence, aki idén "csak" 24 millió dollárt zsebelt be.
A színésznőnek azért nincs oka panaszkodni, hiszen új házat vett Los Angelesben. A gond csupán az volt, hogy a ház tele volt gyógyító kristályokkal, mert az előző tulajdonos hitt a misztikus erejükben. Jennifer Lawrence viszont racionális alkat, ezért összeszedette a kristályokat és eladatta őket. Hiába mondták neki, hogy a kristályokat annak a szakembernek kellene eltávolítania, aki a megfelelő helyekre rajta őket, Jennifer minél hamarabb meg akart tőlük szabadulni. Így is lett, és pár nappal később csőtörés miatt elázott az egész ház, amit a misztika hívei a mágikus kristályokkal szemben tanúsított tiszteletlen bánásmódnak tulajdonítanak.
Jennifer Lawrence - Darren Aronofsky
Jennifer ettől teljesen kiborult, mert intenzív időszakon van túl: nemrég fejezte be az anyám! című pszichothriller forgatását. A színésznő a forgatáson összejött a rendezővel, Darren Aronofsky-val, ez azonban nemhogy segítette volna a közös munkát, inkább megnehezítette. Néhány jelenet olyan intenzív volt, hogy Jennifer légszomjjal küszködött, ezért oxigénkúrára szorult, az egyik felvételnél pedig kiugrott az egyik bordája. A precíz Aronofsky ekkor nem szünetet rendelt el, hanem újravette az elrontott jelenetet, ki ne csússzanak az ütemtervből.
Jennifer Lawrence - The Kardashians
Azért végül méltányolták, hogy Jennifer nehezen bírja a megpróbáltatásokat: Kardashian-sátrat építettek számára. Ez azt jelenti, hogy az egyik szobában felhúztak egy sátrat, ahol Jennifer kedvenc realityje, a Kardashian család viselt dolgait bemutató műsor futott végtelenítve. „Rágóztam, és néztem a sorozatot. Ez volt az én menedékem, fel tudtam töltődni. Darren ettől egészen ki volt akadva.”– mondta a színésznő legújabb interjújában. 

 
anyám!/mother! – Hazai bemutató: 2017. október 19.
Megosztás facebookon