asdf

Sandra Bullock és csapata az évszázad bűncselekményére készül

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
2018 nyara még nagyon messze van, de a mozirajongók egyre jobban várják – ugyanis egyre több hír érkezik az Ocean’s Eleven film női változatáról, amelyben George Clooney és Brad Pitt helyére Sandra Bullock és Cate Blanchett lép.

A forgatás november eleje óta zajlik New Yokban meg a környékén, és a stúdió most nemcsak új fotót, hanem egy rövid történetleírást, és a stábhoz legutóbb csatlakozott színészek nevét is közzé tette. Ezek szerint Sandra Bullock, vagyis Debbie Ocean bandájának tagja lesz Cate Blanchett mellett Rihanna, Anne Hathaway, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson és Mindy Kaing is, de rajtuk kívül – bár még nem tudjuk, milyen szerepben – kamera elé lép Katie Holmes és James Corden.

oceans8_firstlookNemrégiben egy interjúból kiderült, hogy Matt Damon is szerepet vállalt, ő az előző Ocean’s- filmekben játszott karakterét alakítja. Több pletyka szól arról, hogy a film ötletgazdája, George Clooney is látható lesz egy jelenetben, de ezt még senki sem tudja biztosan. Annyi viszont már egyértelmű, hogy Danny Ocean börtönviselt húga az évszázad bűncselekményére készül, amelyre a csupa sztárvendéggel büszkélkedő Met Gálán – New York legnevesebb jótékonysági divatbemutatóján – kerülne sor: ehhez gyűjti össze csinos és veszélyes csapatát.

Megosztás facebookon