asdf

Premier előtti filmekkel és akadálymentes vetítéssel indul a Cinema City Filmünnep

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Cinema City
Október 25. – 28. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 3 filmet premier előtt mutat be, 6 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen több, mint 50 film közül választhatnak a mozizók.
A nézők 850 forintért (2D) és 1050 forint plusz szemüveg (3D vetítés) áron vásárolhatnak jegyet többek között a Bohém Rapszódia, az X – A rendszerből törölve és az Egy nap vetítéseire. Idén a mozilánc minden formátuma részt vesz a Filmünnepen, így az IMAX (1050 forint plusz szemüveg), a VIP 2D (4850 forint), a VIP 3D (5120 forint), a 4DX 2D (1850 forint), a 4DX 3D (2050 forint) és az régióban egyedülálló ScreenX is (1410 forint).

Premier előtt

Premier előtt debütál a mozikban az X – A rendszerből törölve , a Liza, a rókatündér rendezőjének új thrillere, az Egy nap , ami a cannes-i filmfesztiválon a legjobb elsőfilmnek járó elismerést kapta a FIPRESCI-től, a filmkritikusok nemzetközi szövetségétől, illetve a Freddie Mercury életét és munkásságát bemutató Bohém Rapszódia. A Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs akció - thriller szintén a hivatalos bemutató előtt kerül a mozikba, a filmről Csákvári Géza tart filmklubot, a Silvio és a többiek vetítése után Réz András beszélget a nézőkkel.

Premieren – vérfagyasztó horrortól a vígjátékokig

Premieren mutatja be a Cinema City a Halloween horrort, a 22 mérföld Mark Wahlberg akció - thrillerét, A bűnös Sundance Fesztivál közönségdíjas alkotását, a Legénybúcsú Bt. francia komédiát, a Defekt amerikai thrillert, a Libabőr 2 – Hullajó Halloween családi vígjátékot. A közönségtalálkozók alkalmával a Nyitva című tabudöngető vígjáték alkotóival, Nagy Pál Orsolya rendezővel és Helmeczy Dorottya producerrel is találkozhatnak a nézők Budapesten és Győrben. Az első ember című Ryan Gosling film kapcsán Kárpáti György beszélget majd.

Akadálymentes mozizás

A Cinema City az EMMI támogatásának köszönhetően a Filmünnepen premier előtt bemutatásra kerülő, X – A rendszerből törölve című filmet akadálymentes formában is elérhetővé teszi. A telefonra letölthető MobileConnect alkalmazással hallás – és látássérültek is élvezhetik a Cinema City Aréna és Allee mozikban a vetítést.
Cinema City Filmünnep 2018
A Cinema City Filmünnep előadásaira jegyvásárlás a pénztárakban október 21. vasárnap reggel 10:00-tól, online a www.cinemacity.hu oldalon vagy a Simple applikáción keresztül lehetséges, jegyfoglalásra nincs lehetőség.
 
Cinema City Filmünnep sajtótájékoztatójával egybekötött megnyitóján Dobó Ági, Legerszegi Kriszta, Nyári Dia, Solti Ádám, Nagy Kati és Meszes Balázs is részt vettek. 
Cinema City Filmünnep 2018 - Megnyitó - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.
Megosztás facebookon