asdf

Pletykák a Star Wars VII rosszfiúiról

  • Szerző: Medve Pál
A hét elején már tudhattuk, hogy Harrison Ford bokája megsérült, ezért 8 hétig nem vesz részt a forgatásokon, bár ez a baleset nem fogja befolyásolni a 2015-ös decemberi bemutatót. Azonban újabb információk érkeztek a hetedik epizód sötét oldaláról.

Kétes források azt sejtetik, hogy az új trilógia gonoszai a Jedi vadászok lesznek. A szivárgó infók szerint a Palpatine császár vezette Galaktikus Birodalmat és a Sith-eket igyekeznek újraéleszteni. Ez a koncepció akár felvezethetné a 8. és 9. epizód cselekményeit is. A Star Wars univerzum már régóta rendelkezik a „Jedi Hunterekkel”, akik még a filmek előtti Régi Köztársaságban ténykedtek. A forgatás helyszínein fekete páncélba öltözött zsoldos katonákat láttak, akik erősen hasonlítottak a régi univerzumban feltűnt Birodalmi vadászokra. A rajongók forrásai szerint a Jedi vadászok elitjei képesek fénykardot használni és érzékenyek az erőre is.

eIfDDnm0qCc

Harrison Ford állapotáról már pontos híreink vannak. A Disney megerősítette, hogy a lába tört el, miközben a Millenium Falconon forgattak (állítólag a sérülés okozója egy hidraulikus ajtó volt). A színészt azonnal ellátták és korházba szállították, a napokban kezdheti meg a 8 hetes rehabilitációját.

Star Wars VII bemutató: 2015. december 18.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon