asdf

Nicolas Cage kimaxolja noiros Pókember karakterét

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: ScreenRant
Nicolas Cage visszatér az élőszereplős Pókember Noir című sorozatban – számolt be a ScreenRant.

Nicolas Cage nagy képregény rajongó hírében áll és ugyan nem jött össze a Tim Burton-nel közös Superman-filmje, kapott egy fura, de vicces cameo Superman jelenetet a Flash – A Villám-ban, az Oscar-díjas Pókember – Irány a Pókverzum-ban pedig ő kölcsönözte Noir Pókember hangját. Cage az animáció után hamarosan visszatérhet a karakterhez, mivel hivatalosan is eljátssza élőszereplős Pókember Noirt a Marvel közelgő tévésorozatában. Míg a Sony Pókember-univerzuma a nagyvásznon eddig csak elvétve volt sikeres, a Sony most arra készül, hogy a Prime Video és az MGM+ csatornákon a kis képernyőre is elhozza a hálóvetők világát. 

Spider-Man-Noir

Miután korábban megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat a Prime Videóval és az MGM+-szal a Pókember Noir tévésorozatról, végre megállapodtak, hiszen a stúdió elárulta, hogy Cage hivatalosan is a Marvel-sorozat főszereplője lesz.  

„A Marvel-univerzum kibővítése a Noirral egyedülállóan különleges lehetőség, és megtiszteltetés számunkra, hogy ezt a sorozatot globális Prime Video felhasználóinak kínálhatjuk. A rendkívül tehetséges Nicolas Cage ideális választás új szuperhősünk szerepére” – nyilatkozta Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője.

„Nicolas Cage a sorozat főszereplője! Senki más nem tudna ilyen pátoszt, fájdalmat és szívet vinni ebbe a különleges karakterbe. Zseniális producereinkkel és partnereinkkel az Amazon MGM Studiosnál és a Prime Videónál nem is kérhetnénk jobb csapatot, hogy felfedezzük a Sony Marvel karakterek univerzumának egy ilyen ikonikus karakterének újragondolását” – mondta Katherine Pope, a Sony Pictures Television Studios elnöke

Noir című sorozat az 1930-as évek New Yorkjában játszódik; amikor Pókember egy öregedő magánnyomozó, és kénytelen szembenézni múltjával, amikor ő volt a város egyetlen szuperhőse. 

Megosztás facebookon