asdf

Nézettségi rekordokat döntöget Hajnal Tímea

Fantasztikusan nyitott Herczeg Attila Megdönteni Hajnal Tímeát című mozifilmje; az első hétvégéjén 34.361 néző választotta a magyar romcomot! Az Üvegtigris 3. óta a legjobb hétvégi nyitás és ezzel azonnal az első helyre került a nézettségi toplistán.

Ahogy egy kritikus írta: feltámadt a magyar vígjáték. A múlt csütörtökön, Valentin-napra időzítve került a mozikba a Megdönteni Hajnal Tímeát (16) című bevállalós, romantikus vígjáték, mely azonnal elsöprő sikert aratott. Az első magyar főszerepét vállaló Osvárt Andrea valamint Simon Kornélés Szabó Simon vonzó hármasnak bizonyult: a hétvégén több mint 34 ezer néző volt kíváncsi a filmre.

Megdönteni Hajnal Tímeát

A 2010-ben bemutatott Üvegtigris 3. óta egy magyar film sem kezdte ennyire jó nézettséggel a mozis pályáját. Ezzel a Megdönteni Hajnal Tímeát az új magyar közönségfilmek élére állt: az elemzők szerint végül legalább százötven-kétszázezer nézője lehet. A film díszbemutatóján zsúfolásig telt a Cinema City Aréna mozi, a MoziStar stábja beszélgetett a szereplőkkel: nézzétek meg Osvárt Andi, Simon Kornél és Szabó Simon hogy nyilatkozott a filmről.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon