asdf

Nem elégedettek a hívők Noé alkoholizmusával

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Hívők egy csoportja túlságosan is hatásvadásznak tartja a nemsokára bemutatásra kerülő Noé című film egyes elemeit. Bár pontos feljegyzések nincsenek a bibliai alak szokásairól, de a szervezet biztos abban, hogy Noé alkohol fogyasztási szokásai eltértek a filmben ábrázolttól.

noerusselcrowe

Csodálkozik Amerikában egy kis keresztény csoport, akik Hitvezérelt Fogyasztóknak nevezik magukat (Faith Driven Consumers). Azon lepődtek meg, hogy a Noé című szuperprodukcióban a címszereplő (Russell Crowe) többet iszik a kelleténél, meg azon is, hogy egy nagyszabású csatajelentben hatkarú angyalok sietnek a főhős segítségére. Szerintük ez a híres bibliai történet túlságosan hollywoodi megközelítése. Pedig csak fel kellene lapozniuk a Szentírást, amelyben Noé valóban lerészegedik - mutat rá egy kritikus. Darren Aronofskyrendező pedig korábban többször is elmondta, hogy filmje maradéktalanul tiszteletben tartja az eredeti üzenetet, miközben egyéni vízió Isten és ember viszonyáról, amibe a hatkarú angyal is belefér.

A Noéban Sir Anthony Hopkins alakítja Matuzsálemet, a női főszereplők pedig az Oscar-díjas Jennifer Connelly és Emma Watson.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon