asdf

Négy szuperhősös sorozat is érkezik 2015-ben

  • Szerző: P. Kristóf
A világ legnagyobb internetes televíziótársasága, a Netflix és a Marvel megállapodást kötött négy élőszereplős sorozatról.

A Marvel Stúdió tulajdonosa, a Walt Disney és a világ vezető internetes tévéadója, a Netflix megállapodást kötött négy élőszereplős szuperhősös sorozatról, mely egy olyan minisorozatban érne véget, ahol egyszerre lennének láthatóak mindannyian. Az első ilyen produkció 2015-ben érkezhet az eddigi tervek alapján.

defenders

A sort Daredevil, a Fenegyerek nyitná. A szuperhősről korábban már készült egy mozifilm is Ben Affleck-kel a főszerepben,de óriásit bukott, úgyhogy akkor nem folytatták. Hogy ezúttal ki fogja alakítani a vak igazságosztót, azt egyelőre nem tudni, de az már biztos, hogy Drew Goddard fogja írni a történetét. Számára nem idegen sem a Marvel, sem a sorozatok világa, ugyanis személyes jóbarátja a Bosszúállók rendezőjének, Joss Whedon-nak és dolgozott vele az Angel és a Buffy, a vámpírok réme című produkciókon is.

Ezt követné később Jessica Jones története, a korábbi szuperhősé, aki gyermekkorában családjával egy radioaktív anyagokat szállító kamionnal karambolozott, melyet csak ő élt túl. Ezután lettek szuperképességei, mint például a korlátozott sérthetetlenség és a repülés. Az ő történetéből Melissa Rosenberg írja majd meg a sorozatot. Ő korábban az Alkonyat-filmek és a Dexter című sorozat forgatókönyvén is dolgozott már.

A harmadik sorozat Vasökölről fog szólni, aki egy elveszett misztikus városban megtanulja a chi erejét öklébe irányítani, így hatalmasakat képes ütni, ezen kívül gyógyító erővel is rendelkezik. Erről a sorozatról egyelőre nem közöltek semmilyen további információt.

Luke Cage, a Bajnok lenne az utolsó a sorban, akit fiatal korában ártatlanul börtönbe zártak, ahol részt vett egy veszélyes gyógyszerkísérletben, amitől elképesztő izmai és áthatolhatatlan bőre lett. Vasökölhöz hasonlóan egyelőre erről a produkcióról sem tudni semmi többet.

A négy sorozat külön-külön minimum négy és maximum tizenhárom részes lenne és egy közös crossover sorozathoz, a Defenders-hez, vagyis a Védelmezőkhöz vezetne. Ez egy Bosszúállókhoz hasonló szuperhős-szövetség, melynek tagjai a sorozatokban feltűnt karakterek lennének.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon