asdf

Nagyot kaszált a Universal stúdió!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Július közepére elérte a 4 milliárd dolláros összbevételt a Universal stúdió, ez 105 éves történetének második ekkora sikere.
Az eredmény jórészt két nagy dobásnak köszönhető: a Halálos iramban 8. 1,2 milliárd dollárt termelt (Kínában ez a film lett minden idők legnézettebb mozija), és a Gru 3. is hozza a formáját, jelenleg 732 millió dollárnál tart.
halalos_iramban_8_01
A Tom Cruise nevével fémjelzett A múmia 400 millió felé menetel, az Énekelj! 632 millió felett zárt, A sötét ötven árnyalata 382 millió felett teljesített.
mummy0010
Szót érdemel két mikroköltségvetésű, de ehhez képest tetemes bevételt hozó produkció is: a Tűnj el! (252 millió) és a Széttörve (278 millió).
A múmia sikere után folytatódik a Universal szörnyfilm-sorozata, a Dark Universe, a következő darab a Frankestein menyasszonya lesz Javier Bardem-mel és valószínűleg Angelina Jolie-val a főszerepben. A következő Valentin napon mutatkozik be A szabadság ötven árnyalata, lezárva a trilógiát, miközben lehetséges, hogy készül egy negyedik rész is. 2019 tavaszán érkezik a Halálos iramban 9., és ugyanezen év nyarán kerül mozikba a tavalyi nagy siker folytatása, A kis kedvencek titkos élete 2.

A szabadság ötven árnyalata/Fifty Shades Freed – Hazai bemutató: 2018. február 8.
Halálos iramban 9./Fast & Furious 9 – Hazai bemutató: 2019 április
A kis kedvencek titkos élete 2./The Secret Life of Pets 2 – Hazai bemutató: 2019. július
Megosztás facebookon