asdf

Angelina Jolie lehet Frankenstein menyasszonya

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Universal stúdió minden rakétáját begyújtotta, hogy sikerre vigye Dark Universe elnevezésű filmsorozatát, amellyel a klasszikus szörnyfilmeket élesztik újra, szupersztárokkal a főszerepekben és gigantikus költségvetéssel.
angelina_jolie_frankenstein01
A stúdió már azon dolgozik, hogy a 2019 elején bemutatandó Frankenstein menyasszonya címszerepére megnyerje Angelina Jolie-t, aki ha elfogadja a felkérést, nem kerül rossz társaságba, mert a szörnyeteget az Oscar-díjas Javier Bardem fogja játszani.
dwayne-johnson-wolfman01
A Universal azt is szeretné, ha napjaink abszolút húzóneve, Dwayne Johnson alakítaná majd Farkasembert. De még az is lehet, hogy Johnson A Fekete lagúna rémében fog ijesztgetni, ez ugyanis Alex Kurtzman, A múmia rendezőjének kedvenc következő projektje, és nagyon örülne, ha a termetes pankrátor gázolna az iszapban a sikoltozó szőke nők nyomában. Az viszont már biztos, hogy a láthatatlan embert Johnny Depp formálja majd meg.
 
A sorozat első darabja A múmia, amelyben Tom Cruise napjainkban kénytelen megküzdeni a címben megnevezett ókori rémmel, akit a táncosnőből hollywoodi sztárrá lett Sofia Boutella alakít.


A múmia/The Mummy – Hazai bemutató: 2017. június 8.
Megosztás facebookon