asdf

Michael Bay megkomolyodott robotokkal rombol

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Korábban is sejteni lehetett, hogy Michael Bay-t komoly ambíciók feszítik, hiszen Pain and Gain című, megtörtént eseményeken alapuló thrillere egészen jó szerzői film lett.

A Paramount stúdió most exkluzív vetítésre invitált egy csapat kritikust, akik 25 percet tekinthettek meg Bay új munkájából. Konstatálhatták, a Transformers-filmekkel hatalmas sikereket arató rendező nem tagadta meg magát, azaz a 13 óra: Bengázi titkos katonái tele van akcióval, lövöldözéssel és nagy robbanásokkal, ám a tartalom sem hiányzik.13 Hours-The Secret Soldiers of Benghazi

A Slashfilm.com kritikusa, Peter Sciretta posztjában meglepetten szögezi le, hogy Bay a valóság talaján áll és egészen megkomolyodott. Ez nem is csoda, hiszen a film azoknak a szerződéses katonáknak a történetét meséli el, akik megpróbálták megvédeni az amerikai konzulátust, amikor a líbiai Bengáziban terroristák támadták meg. A kritikus azt is megjegyzi, hogy az általa látott jelenetek nem csöpögnek a hazafias közhelyektől és nem lobog lassítva az amerikai zászló, holott a téma miatt ez adná magát.

13 óra: Bengázi titkos katonái/13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi - Hazai bemutató: 2016. február 18.

Megosztás facebookon