asdf

Megkezdődött a Legendás állatok új részének a forgatása

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A varázslók örökké élnek. A Harry Potter-filmek folytatása, a Legendás állatok és megfigyelésük tavaly nemcsak hatalmas sikert aratott, hanem egyértelműen jelezte: folytatódni fog, és egyre közelebb kerül majd az eredeti roxforti kalandban megismert és megszeretett szereplőkhöz.
Július elején ismét összegyűlt a stáb, és belevágtak a Legendás állatok folytatásába. A forgatókönyvet ismét a világ legvarázslatosabb írónője, J. K. Rowling írta, a rendezői székben újra David Yates ül – aki nemcsak az előző filmet, hanem az utolsó négy Harry Potter-opuszt is rendezte –, és a főszereplők is visszatérnek.
katherine_eddie
A mágikus bestiák kissé esetlen szakértője, Göthe Salmander (az Oscar-díjas Eddie Redmayne) mellett ott lesz Tina Goldstein aruror (Katherine Waterston), húga, Queenie, a szexi legilimentor (Alison Sudol) és a jószívű magnix, Jacob Kowalski (Dan Fogler).
fantastic beasts and where to find them johnny depp
Hozzájuk csatlakozik a félelmetes sötét varázsló Gellert Grindelwald, akit a sorozat első nem brit színésze, Johnny Depp alakít, és színre lép végre az, akit a rajongók talán a legjobban szeretnének újra látni, az ifjú Dumbledore, akit Jude Law játszik.
fantastic beasts and where to find them jude law
A történet persze még évtizedekkel azelőtt zajlik, hogy Dumbledore Roxfort tanárává majd igazgatójává válna. Sőt, az előző film végén rejtélyesen eltűnt Credence (Ezra Miller) is feladatot kap az új részben. Jön még Zoë Kravitz, akit eddig csupán egy fotón pillanthattunk meg az előző részben mint Leta Lestrange-et. Az új történetben szerepet kap Theseus Salmander, auror és háborús hős, Göthe bátyja is, akit Callum Turner alakít.
fantastic beasts and where to find them Zoë Kravitz
A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül. A kalandok színhelye ezúttal London meg Párizs lesz, fontos szerepet kap egy varázslócirkusz, és egyre több kapcsolat kerül felszínre, amely ezt a kort az eredeti Harry Potter-történetekhez kapcsolja.

A bemutatóra még egész 2018 novemberéig kell várnia Harry Potter és a varázsvilág régi és új rajongóinak.
Megosztás facebookon