asdf

Megkezdődött a Jurassic World 2. forgatása

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Londonban már forgatják a Jurassic World 2-t. Ezzel egyidőben a gyártó Universal lefoglalt két domain nevet, amelyek alapján következtetni lehet arra, miről szólhat a történet.

Az egyik az IslaNublarRescueMission.com (Nubla-szigeti mentőakció), a másik az AllCreaturesHaveRights.com (Minden élőlénynek vannak jogai). Mindebből gyanítható, hogy Nubla szigetén fog kitörni a dinóháború, és nem véletlenül utalt arra korábban Colin Trevorrow (az előző rész rendezője, most pedig az egyik forgatókönyvíró), hogy a film forglalkozni fog az állatok jogaival. Ismét fölvetődhet a feltételezés, hogy a dinókat fegyverként akarják használni – az első részben az egyik szereplő, Hoskins (Vincent D'Onofrio) már pedzegetette, hogy a kiképzett raptorok milyen intelligens gyilkológépek lehetnének. A rendező, J. A. Bayona még januárban posztolta az alábbi fotót, aki korábban azt nyilatkozta, hogy a klasszikus megoldások híve, és még élethűbb dinókat akar létrehozni.

jurassic_world_2_Jurassic World 2015-ben másfél milliárd dollárt termelt összesen, miközben 150 millióból készült. A folytatásban emelik a tétet: a költségvetés már 260 millió dollár, és nem kell attól tartani, hogy nem a többszörösét fogja visszahozni.

Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.

Megosztás facebookon