asdf

Megan Fox már a Tini nindzsa 3-ra gyúr

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című szuperprodukciót még be sem mutatták, az alkotók azonban annyira magabiztosak, hogy már előkészületben van a következő rész.

Ezt maga a női főszereplő, Megan Fox árulta el, aki már le is szerződött a folytatásra. A Universal stúdiónak valóban nincs különösebb aggódnivalója a franchise-zal kapcsolatban: a 2014-es tinindzsás film, amely bevallottan egy sorozat első része volt, csaknem félmilliárd dolláros összebevételt hozott.

megan-fox_Teenage Mutant Ninja TurlesOut of the ShadowsAz összeg kétharmada Amerikán kívülről származott, mert a teknőcöknek óriási rajongótábora van Ázsiában, különösen Kínában és Japánban, ahol a rajzfilmsorozatok mellett olyan képregények is megjelentek, amelyek a nindzsa teknőcöket különféle szuperhősökkel hozzák össze.

meganfox_familyHarmadik terhességénél tart Megan Fox, de ez nem jelenti azt, hogy lemondana az egészséges életmódról. A forgatások előtt és alatt nagyon szigorú edzéstervet tart, hogy formában maradjon, ám most, hogy várandós, csökkentett üzemmódban működik, de ezt a programot is pontosan betartja. A jóga és a pilates, valamint a kardiózás és a súlyzós gyakorlatok továbbra is a hétköznapok kötelező edzései közé tartoznak, de a futás érthető módon kimarad a programból, helyette gyalogtúrázik a férjével, Brian Austin Grennel. A színésznő alapvetően zöld étrendet követ, de korántsem fitneszfasiszta, tehát vannak napok, amikor „bűnözik”. Ilyenkor hús és sütemény is szerepelhet az étlapon. Nem a házvezetőnő szokott bevásárolni a hiperben, hanem maga Megan a termelői piacon, ahonnan csakis bio- és organikus zöldséget-gyümölcsöt visz haza. A házaspár két gyereke is főleg friss zöldséget és gyümölcsöt kap, de az ő esetükben sincs diétaterror, ha fagyizni szeretnének vagy ennének egy kis csokit, semmi akadálya. Megan Fox hamarosan a Tini Nindzsa Teknőcök 2.: Elő az árnyékból című akciófantasy női főszerepében lesz látható.

Tini Nindzsa Teknőcök 2./Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows - Hazai bemutató: 2016. június 30.

Megosztás facebookon