asdf

Márciusi DVD és Blu-ray megjelenések

Márciusban érkezik a Stephenie Meyer bestselleréből készült világsikerű Alkonyat-sorozat lezáró része, az Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész (16), ami egylemezes DVD-n, számos izgalmas extrát tartalmazó kétlemezes DVD-n, valamint egylemezes Blu-rayen lesz elérhető. 

The Twilight Saga_Breaking Dawn

Ezzel egyidőben az Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész is újra megjelenik DVD-n. Az új lemez különlegessége lesz, hogy hét, eddig még nem látott magyar szinkronos filmrészletet, Bill Condon rendező vadonatúj audiokommentárját is tartalmazza majd.

magyardvdbd

Az Argo-akció (16) már számos díjat besöpört, köztük a legjobb film, és rendezés Goden Globe-díját, a legjobb film, rendezés, vágás  BAFTA-díját, és február 24-én az is kiderül, hogy a 7 Oscar-jelölésből hány kategóriában díjazza az Amerikai Filmakadémia a  Ben Affleck rendezésében készült filmet. A DVD és Blu-ray kiadványokon lévő különleges extrák nem csak a forgatásba, és az alkotói munkába engednek bepillantani, hanem a túlélők történetein keresztül a valós eseményekről is még több érdekességet feltárnak az érdeklődők előtt. 

Argo_DVD

Nicole Kidman, Zac Efron, Matthew McConaughey, John Cusack , David Oyelo főszereplésével készült merész thriller,  az Arany Pálmára, és Golden Globe-díjra (legjobb női mellékszereplő) jelölt Az újságos fiú (The Paperboy) márciusban jelenik meg DVD-n, csakúgy, mint a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford rendezőjének legújabb filmje, az Ölni kíméletesen (Killing Them Softly). Az egyedi hangulatú, New Orleans maffiózóinak, gyilkosainak világában játszódó thriller főszerepében:  Brad Pitt, James Gandolfini, Richard Jenkins, Ray Liotta, Scoot McNairy.

Game of Thrones-S2_3D_HU

A nagy népszerűségnek örvendő Trónok harca folytatódik! A Trónok harca 2. évada március 13-án lesz elérhető ötlemezes DVD-n.

Megosztás facebookon