asdf

Már megvan a címe az Amerika kapitány 3.-nak

Joe Russo nyilatkozott a még cím nélküli Amerika Kapitány 3-ról, amelyen február óta dolgoznak. Az Amerika Kapitány harmadik részét A tél katonájához hasonlóan, ismét Joe és Anthony Russo rendezi.
A Marvelt lenyügözte a Tél katonája sikere, és már a forgatás alatt kiválasztották a rendezőket és mihamarabb be akarták ütemezni a folytatást. A projekt ott tart, hogy már megvan a forgatókönyv teljes tervezete. Russo egyéb finomságokat is elárult a következő Marvel filmről: "Amikor Kevinnel beszélgettünk (Marvel studio elnöke), már akkor megvolt a cím, ami már réges rég megszületett fejében."
CAPTAIN-AMERICA-3_MAY-6-2016
Kevin Feige és a többi döntéshozó a Marvelnél, nagy hangsúlyt szeretnének fektetni az Amerika kapitányra, amit tovább akarnak erősíteni és ez leginkább a harmadik részben fognak érzékeltetni. 
 
"Azt gondolom, hogy Kevin pontosan tudja mit akar felépíteni, az viszont még kérdés, hogy ki kerül még bele a projektbe. Az Amerika kapitány 2-ben a Hydra és a S.H.I.L.D. bukása volt a csúcspont. Ugyancsak egy óriási ötlettel fogunk elő állni a folytatásban. Az hiszem abban rejlik a Marvel sikere, hogy egyszerű története van, amiben minden kapcsolódik mindenhez."
avengers-age-of-oltron-2-amerika
Chris Evans szerződése egyelőre csak az Amerika kapitány 3-ra és a Bosszúállók 3-ra szól, de természetesen ez még megváltozhat, de minden valószínűséggel a folytatásban láthatjuk őt utoljára, mint Amerika kapitány. Így azt is láthatjuk, hogy Amerika kapitány hogyan veszti életét és azt, hogy egy másik karakter veszi át az ikonikus pajzsot, és a csillagos egyenruhát. A hírek szerint, a Bosszúállók: Ultron kora c- filmben, Amerika kapitány toborozni fog pár új karaktert. Russo azt is elmondta, hogy Steve Rogers fogja őket vezetni. Valószínűleg ez lesz az ő titkos bosszúálló vagy egy új bosszúállós csapata.
 
Amerika kapitány 3. - Bemutató dátuma: 2016. májusa
 
A Bosszúállók: Ultron kora - Bemutató dátuma: 2015. május 1.
Megosztás facebookon