asdf

Magyar mozikban is látható lesz a 'The Rover'

David Michod The Rover című filmje A Vertigo Media forgalmazásában kerül majd a mozikba, július végén. A film az Országúti hajsza címet kapta.

A film főhősei Robert Pattinson és Guy Pierce az ausztrál sivatagban tengődnek. Eric (Guy Pearce) autóját elköti néhány rosszarcú fickó, és a sebesült Reyt (Pattinson) is ott hagyják, akivel ezt követően együtt szelik át az ausztrál sivatagot. A The Rover-ben Eric inkább humortalan, kemény és kíméletlen, a Rey viszont naiv és puhány, ettől függetlenül, vagy épp ezért barátság alakul ki köztük, egy olyan világban, ahol a barátságokat már mindenki beáldozta a túlélés oltárán. A film végig feszült és nyomasztó, de pár váratlan poén mindig oldja a hangulatot.

Pattinson valószínűleg élete legjobb alakítását nyújtja a filmben: rothadó fogsorral és megejtő bájjal játszik egy látszólag értelmi fogyatékos fickót. Nekünk sem kell sokat várnunk, hiszen a The Rover nagyszerűségét itthon is megcsodálhatjuk, ugyanis Országúti hajsza címmel július 31-én érkezik a magyar mozikba.

Országúti hajsza (The Rover) 2014. július 31.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon