asdf

Liza, a rókatündér DVD-n és Blu-ray-en!

  • Szerző: MoziStar
November 18-án jelenik meg DVD-n a 2000-es évek egyik legnépszerűbb magyar filmje, a Filmteam gyártásában készült Liza, a rókatündér. Ujj Mészáros Károly filmje november 25-től kétlemezes “Luxury DVD” és Blu-ray változatban is kapható lesz.

A Liza, a rókatündér több, mint 120 ezer mozinézővel a magyar mozik, és közel 20 fesztiváldíjjal a világ számos fesztiváljának közönségkedvence lett. A film DVD és Blu-ray változata a Pro Video gondozásában jelenik meg, az egylemezes változat november 18-án kerül többek közt a Media Markt és a Tesco áruházakba, valamint az Xpress.hu, Shopline.hu és Rocky.hu online áruházak virtuális polcaira.

Liza_a_rokatunder_PRV222_BLURAY_HUN_3d

Aki nem elégszik meg az egyelmezes DVD kiadvánnyal, annak további egy hetet kell várnia a kétlemezes DVD-re és a Blu-ray verzióra. A türelmet egy „Luxury DVD“ kiadvánnyal hálálja meg a kiadó, amely a ’70-es évek diszkókultúráját idéző tokban jelenik meg és számos extrát tartalmaz: megtalálhatóak rajta az Erik Sumo & the Fox-Fairies videoklipjei és a Dance Dance Have A Good Time c. szám karaoke verzióban, továbbá számos werkinterjú a film alkotóival és szereplőivel, video a film látványvilágáról, minden trailer és tv szpot verzió, valamint egy werkfilm, amelyet a duplalemezes DVD és a Blu-ray verzió tulajdonosai láthatnak elsőként. Az angol felirat mindegyik verzión megtalálható lesz.

A kiadványt a film alkotói és szereplői dedikálják a megjelenés hetében, ennek részleteiről a facebook.com/lizaarokatunder oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Megosztás facebookon