asdf

Lebegés a maximumon, Pennywise visszatér!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: ScreenRant
Bill Skarsgård újra Pennywise bőrébe bújik. A színész a 2017-es Stephen King-adaptációban, az AZ-ban és annak folytatásában 2019-ben alakította az őrült gonoszt.

A Warner előzménysorozatot készít Welcome to Derry címmel, ami az 1960-as években játszódik. Pennywise spinoff-ja a tervek szerint 2025-ben érkezik a Max-ra. A ScreenRant beszámolója szerint Bill Skarsgård is visszatér, hogy újra Pennywise-ként borzolja az idegeket. Amellett, hogy újra eljátssza az ikonikus szerepet, Jason Fuchs, Andy Muschietti, Barbara Muschietti és Roy Lee mellett executive producere is lesz a projektnek. 

Bill Skarsgård-pennywise-2019
Fotó: Bill Skarsgård 2019-ben az AZ - Második fejezet premierjén (Getty Images)

Skarsgård csatlakozása a Welcome to Derry szereplőgárdájához több okból is hatalmas áldás a horror számára. Az egyik ilyen, hogy a kora miatt ő az egyetlen olyan szereplő, aki újra eljátszhatja a szerepét a 2017-es filmből. A sorozat az 1960-as években játszódik, évtizedekkel az eredeti film előtt, amiben a többi központi szereplő közül senki sem élne még az előzményfilm idősíkjában, mivel ők az 1970-es évek közepén születtek.

A Warner Bros. sorozatban Skarsgård újra összeáll az AZ filmes franchise rendezőjével, Andy Muschiettivel, Barbara Muschietti producerrel és a Chapter Two társproducerével, Jason Fuchs-szal, akik együtt fejlesztették a Stephen King horror klasszikusának tévés adaptációját, valamint a filmek másik producerével, Roy Lee-vel és Dan Lin-nel. Andy Muschietti a kilenc epizódból négy epizódot fog rendezni. 

Welcome to Derry

A Welcome to Derry-ben Skarsgård mellett Jovan Adepo, Chad Rook, Chris Chalk, Taylour Paige, James Remar, Stephen Rider és Madeleine Stowe is szerepel.

Megosztás facebookon