asdf

Közel 7 millióért már lehet dinófejet kapni

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A moziőrültek kezdhetnek spórolni. A Jurassic World - Bukott birodalom közelgő premierje elé időzítve megnyílt a filmes relikviákat áruló Fandango Fan Shop netes áruház új részlege, a Fandango Prop Shop, ahonnan kellékeket lehet rendelni, egyelőre elővételben a Bukott birodalom kínálatából.
A Fandango a filmet gyártó Universal stúdióval szerződve sorszámmal és tanúsítvánnyal elátott hiteles másolatokat ajánl a rajongóknak, ami azt jelenti, hogy a relikvia különösen értékes lesz pár év múlva. A legnagyobb érdeklődést alighanem az Indominus Rex 25 ezer dolláros – 6,7 millió forint – feje váltja majd ki, amely természetesen limitált szériában várja a jelentkezőket.
raptor_head_1_1
Az sem távozik lógó orral a cég weboldaláról, aki nem akar kisebb vagyont elkölteni. Jóval olcsóbban kapható például a bébi velociraptor hiteles másolata, van feltört dinótojás – ami a bébi raptorral párosítva négyzetre emeli a felhasználói élményt –, gazdára vár Isla Nublar térképe és sok más ínyencség.
jurassic-world-2-2018-movie
A Universal marketingesei igazán megdolgoznak a fizetésükért, mert a Prop Shop mellett elindult a Dinosaur Protection Group, azaz a Dinóvédő Csoport honlapja is, ahol veszélyeztett őshüllőket lehet jelképesen örökbe fogadni. A Bukott Birodalomban ugyanis kitör Isla Nublar vulkánja, és az ott lakó dinók a kihalás szélére kerülnek. Az örökbefogadó néhány kattintás és képének feltöltése után már nyomtathatja is a tanúsítványt, amit bekeretezve elhelyezhet az ágya fölött. A Dinóvédő Csoportot egyébként a narratíva szerint a filmbeli Claire (Bryce Dallas Howard) alapította, és a neten ő buzdítja adoptálásra a rajongókat, amely itt tekinthető meg!
 

Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.
Megosztás facebookon