asdf

Kóstolj bele a Sárkányok háza világába!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Max
A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyar kézműves sörfőzde, a Mad Scientist összefogásában az HBO Sárkányok háza című sorozata által inspirált sörök készülnek a nemrég elindított MAX ünneplésére

Exkluzív kézműves söröket készített a Mad Scientist Sárkányok háza című sorozat új évadának megünneplésére, amelyek a sorozat fő mondanivalóját hirdetik: Mindenkinek választania kell. 

A ‘Green Council’ (Zöld Tanács) elnevezésű sört azok ihlették, akik II. Aegont támogatják jogos örökösként. Ez a friss, 6,3%-os, zöldes-ködös kinézetű New England pale ale tökéletes választás az elsőszülött fiú rajongói számára.

sarkanyok-háza-sör-02

A ‘Black Council’ (Fekete Tanács) sört Rhaenyra Targaryen és azok ihlették, akik a Vastrónért való küzdelemben az ő követelése mellett szállnak síkra. Ez a tüzes és vad sör egy 7%-os stout fahéjjal és chilivel. Azoknak, akik szeretik a sárkányleheletre emlékeztető fűszeres ízt, ez lesz a kedvenc sörük.

sarkanyok-háza-sör-01

Mindig is nagyon vártuk az együttműködés lehetőségét egy olyan nagy céggel, mint a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, és nem csupán maga a lehetőség miatt, hanem azért is, hogy bebizonyítsuk, hogy ez még a hozzánk hasonlóan kis cégek számára is lehetséges” – mondta a Mad Scientist alapítója és vezérigazgatója, Szilágyi Tamás. 

„Gyerekkoromból emlékszem, micsoda kulturális óriásnak számított az HBO, amelyet minden iskolás gyerek jól ismert. Most pedig büszkék vagyunk arra, hogy olyasmit hozhatunk létre, amit ők is kiemelkedőnek ismernek el. Hihetetlenül izgalmas, hogy olyan közkedvelt sorozatokat jeleníthetünk meg a söreinken, mint amilyen a Sárkányok háza. Elkötelezetten hűek maradunk az alapelvünkhöz, mely szerint csak minőségi, prémium söröket készítünk, és ez alól ez az együttműködés sem lesz kivétel. Magunk elé képzeljük azokat a világokat, amelyeket ezek a sorozatok teremtenek, majd olyan söröket alkotunk, amelyek megtestesítik őket. Nagyszerű szórakozásnak nézünk elébe ezzel a projekttel.

Francois Simonetta, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Productstól hozzátette: „Nagy izgalommal tekintünk a Mad Scientisttel kötött megállapodás elé, amelynek során a WBD erejét e partneri együttműködés támogatására és gondozására fordíthatjuk. Az HBO Sárkányok háza című sorozata csupán az első lépését jelenti a hosszú távú megállapodásunknak, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a rajongóknak, mi mindent álmodik még meg a Mad Scientist”

A Sárkányok háza 2. évada június 17-től elérhető a Maxon és az HBO csatornáin.

Megosztás facebookon