asdf

Készül az új Sikoly-film!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A Sikoly-filmek rajongóinak nagy örömére, megint lesz Sikoly-film, és Neve Campbell is visszatér - jelentette be a Paramount Pictures!
A '90-es években nagy hullámokat vert Wes Craven rendező Sikoly című horrorfilmje, amely bár tökéletes műfaji darab, nem kevés irónia van benne. A késes rém redületlenül kergeti a lányokat a kisvárosban, de sok vicces bonyodalom és botlás fordul elő a történetben, amikkel a hasonló filmek bevált kliséire utalnak. Nem csoda, hogy zsinórban további három Sikoly-folytatás készült. Mint akkoriban erről Craven beszámolt, a siker láttán tervben volt az ötödik-hatodik rész is, de különféle okok miatt ezek nem valósultak meg.
neve campbell courteney cox david arquette
Most már viszont sínen van egy újabb film, visszatér benne Sidney Prescott, akit Neve Campbell alakít, és persze a késes gyilkos is. Természetesen a nevezetes klasszikus páros, Courteney Cox és David Arquette sem maradhatnak ki. A filmet Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezik és Észak-Karolinában forgatják majd. Ha ez a produkció is sikeres lesz, valószínűleg elkészül a folytatás is, és ezzel a Sikoly franchise már majdnem utoléri a Halloween-t.

Sikoly 5./Scream 5. – Hazai bemutató: 2022. január 13.
Megosztás facebookon