asdf

Jövőre végre Magyarországra is megérkezik az HBO MAX!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Az HBO Max szolgáltatása október 26-tól Európában elsőként Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lakosai számára lesz elérhető.
2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, amely ismerteti majd a termék- és tartalomkínálatot, az árpontokat és sok minden mást.
HBOMAX_hero_final
Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) magas minőségű szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen.

„Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába” – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. „A Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják."
HBOMAX_ChristinaSulebakk_JohannesLarcher
„A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedülálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók” – tette hozzá Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója. „Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

Az HBO Max azáltal teszi zökkenőmentessé a tartalmak felfedezését, hogy az egyedileg összeválogatott tartalmak és az egyéni ajánlások kombinációja révén minden egyes felhasználó számára testre szabott élményt nyújt, amely a lehető legnagyobb összhangban áll a fogyasztási szokásaival.

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).
 

Az HBO Max-ról:

Az HBO Max™ a WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, amely a legmagasabb minőségű szórakozást kínálja. Az HBO Max az HBO, a Warner Bros., a DC, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és további sok más ikonikus márka kínálatából teszi elérhetővé a történetmesélés hatalmas választékát minden néző számára. A platform 2020 májusában indult az Egyesült Államokban, majd 2021 júniusában bemutatott egy alacsonyabb árazású, hirdetésekkel támogatott szintet is. Az HBO Max globális bevezetése a közelmúltban kezdődött meg 39 latin-amerikai és karib-térségi piacon, Európába pedig az idei és a jövő év során érkezik meg, megkezdve az HBO márkájú streamingszolgáltatások fokozatos leváltását.
Megosztás facebookon