asdf

Jön a Halloween folytatása!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Eddig csak sejteni lehetett, hogy folytatódik a Halloween-sorozat, most pedig úgy tűnik a tárgyalások is megkezdődtek. A tavalyi epizód 255 millió dolláros bevételt ért el a 10 milliós költségvetés mellett.
A filmet gyártó stúdió, a Blumhouse főnöke, Jason Blum már javában tárgyal a főszereplő Jamie Lee Curtis-szel, és készül a forgatókönyv. Danny Gordon Green és Danny McBride forgatókönyvírók – előbbi volt a legutóbbi Halloween-film rendezője – már korábban jelezték, hogy eleve két produkcióra elegendő alapanyaguk volt, tehát csuklóból össze tudnak hozni egy folytatást.

Jason Blum stúdiófőnök egy vidám fotót is posztolt a Twitteren Jamie Lee Curtis-szel, „Tárgyalunk a dologról” megjegyzéssel, ami már bizonyíték, nem ígéret.
jason_jamie_halloween
A következő Halloween-filmre sajnos még várni kell, de a Blumhouse addig sem hagyja a nézőket igényes produkciók nélkül. Hamarosan érkezik a The Hunt című thriller, aminek a cselekménye nem ismert, de annyi azért kiszivárgott róla, hogy gazdag emberek vadásznak benne szegényekre merő szórakozásból. A főszereplő Emma Roberts, Julia Roberts unokahúga.

The Hunt – Hazai bemutató: 2019. október 26.
Megosztás facebookon