asdf

Japánban is tombol Dwayne Johnson!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Dwayne Johnson nem véletlenül lett a világ egyik legkedveltebb színésze. Nemcsak a bicepszének köszönheti a sztárságát, hanem annak is, hogy mindent megtesz a rajongóiért.
Most például külön a japán közönségének készíttetett egy új előzetest a Rampage – Tombolás című filmjéhez, és ennek az elején hosszas rákészülés után ékes japánsággal (állítólag viszonylag jó kiejtéssel) köszönti az ottani rajongóit. Az új videóban új képsorokat is felfedezhetünk.

A japán előzetes készítőit nem érdekelte a film humora és öniróniája, ők a szörnyeket és a szörnyek egymás közti küzdelmét állították a középpontba. A film ugyanis egy génszerkesztésen átesett emberszabású majom, farkas és krokodil története, akik hatalmasra nőnek (ráadásul folyamatosan egyre nagyobbak lesznek), és rátámadnak Chicagóra. Dwayne Johnson természetesen azt játssza, aki szembeszáll a gonosz tudósokkal és az épületeket porrá törő szörnyekkel. A kaiju típusú akciófilm igazából csak a Rampage – Tombolás egyik fele: a filmnek humora is van. De ezt már csak az tudja, aki nemcsak a japán kampányt figyeli.
rampage-dwayne-johnson-2018
Rampage – Tombolás - Hazai bemutató: 2018. április 12.

Megosztás facebookon