asdf

Jackie Chan nagyon komolyan vette a LEGO Ninjago filmet!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ne higgye senki, hogy aki animációs filmet készít, az a csendes magányt választja, míg az élő filmet készítő kollégák esőben, hóban is forgatnak, ők megkímélik magukat minden megpróbáltatástól. A LEGO Ninjago film készítői legalább is nem ezt az utat választották.
Filmjükben öt – magát egyszerű középiskolásnak kiadó – nindzsa küzd a főgonosz Garmadon ellen, aki mindenáron el akarja foglalni a városukat. Mindez a korábbi Lego-mozikhoz hasonlóan nem egyszerűen Lego-animáció, hanem őrületes vígjáték is.
lego-ninjago-jackie-chan
Viszont van még egy nagy meglepetése: Jackie Chan, aki az eredeti változatban Wu mester hangja. De nemcsak a hangja, hanem minden mozdulata.
Jackie-Chan-The-Lego-Ninjago-Movie01
"A rendezők már eleve úgy találták ki a filmjüket, hogy én legyek Wu. Én meg idehoztam a kaszkadőr csapatomat, és kiképzést tartottam az animátoroknak. Megtanulták a közelharc alapvető fogásait: bottal, kézzel, csoportosan és egyedül. Nem mind voltak igazán sportos alkatok, de azért összekapták magukat. Oké, hogy a viccek jók, de az akciókat is komolyan kell venni!" – mondta Jackie Chan nemrég, A LEGO Ninja film bemutatóját megelőző, a kaliforniai Legolandben tartott sajtótájékoztatón. A LEGO Ninjago film/The LEGO Ninja Movie - Már a mozikban!
Megosztás facebookon