asdf

Ír sztárt igazol a Hang nélkül folytatása

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Valószínűleg Cillian Murphy lesz az egyik főszereplője a Hang nélkül című thriller folytatásának. Az előző rész női főszereplője, Emily Blunt természetesen visszatér, míg férje, John Krasinski ismét forgatókönyvíró-rendezőként koordinálja a projektet.
A Hang nélkül rendkívül eredeti ötlettel lett a tavalyi év egyik legnagyobb sikere – az erdei házban rejtőző hősöknek csöndben kellett maradniuk, mert hang alapján tájékozódó földönkívüliek vadásztak rájuk –, kérdés azonban, mi újat tud hozni a folytatás. Az alkotóknak mindenképpen meg kell haladniuk az előző film alapötletét, hiszen ugyanazt a poént hiba lenne még egyszer elsütni. Ez nem lehetetlen, gondoljunk csak arra, hogyan terjesztette ki James Cameron az Alien univerzumát A bolygó neve: a Halállal, űrkommandós-operát hozva létre a klausztrofóbiás horror folytatásaként.
emily-blunt-john-krasinski-noah-jupe-millicent-simmonds-a-quiet-place
Cillan Murphy számos emlékezetes filmben szerepelt (28 nappal később, A sötét lovag: Felemekedés, Eredet, Napfény), mostani legnagyobb sikere pedig a Birmingham bandája című brit sorozat, amely a város gengsztereinek száz évvel ezelőtt világában kalauzol.
A-Quiet-Place-2-Cillian-Murphy
Hang nélkül 2./Untitleg A Quiet Place Sequel – Hazai bemutató: 2020. május 14.
Megosztás facebookon