asdf

Idris Elba ésTaylor Swift együtt lép színpadra

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljének filmváltozatában olyan sztárok lesznek láthatóak, mint Idris Elba, Taylor Swift, Ian McKellen, Judi Dench, James Corden, Jennifer Hudson és Rebel Wilson. A legújabb hírek szerint összejött a Macskák két főszereplője – de nem úgy!
Taylor Swift és Idris Elba év végén a Macskák csapata élén tündökölnek majd a mozikban, de addig még sok minden történik, Elba ugyanis a Goldon Globe díjkiosztón adott egyik interjújában elárulta, hogy szeretne együttműködni az énekesnővel a filmiparon kívül is. Aki ezen csodálkozik, annak tudnia kell, hogy a brit színész kiváló DJ is, olyannyira, hogy valószínűleg föllép e minőségében az ápilisban megrendezendő következő Coachellán (ha a híres zenei fesztivált nem egy kaliforniai kisváros mellett rendeznék, azt mondhatnánk, hogy ez az amerikai Sziget). Az eddigiek alapján úgy tűnik, Idris Elba Taylor Swifttel lép majd színpadra.
Taylor-Swift-Idris-Elba-Cats
Swift a Macskákban Bombalurinát, a szexi vörös dögöt alakítja, Idris Elba pedig Makár Vikit, a titokzatos macskát, vagyis a főgonoszt játssza.

Macskák/Cats – Hazai bemutató: 2019. december 19.
Megosztás facebookon