asdf

Ian McKellen a macskakaját is bevállalta!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Előrehaladott állapotban van a Macskák forgatása, ezért eljött az ideje annak, hogy kiderüljön a filmmusical cselekménye.
Nos, nem gyúrták az alapanyagot kalandfilmmé, megmaradt az eredeti szerkezet, amely a musical alapjául szolgáló versciklus struktúráját követi. T. S. Eliot 1936 és 1938 között vetette papírra a Macskák könyvének verseit, amelyekben a jellegzetes macskatípusokat mutatja be sok humorral, szerettei és önmaga szórakoztatására.
cats_movie_2019
A filmmusical cselekményének keretét az évente megrendezett Karmincák Bálja szolgáltatja, amelyet Old Csendbenlenn celebrál. Az összegyűlt macskák mindegyike előadja élettörténetét, fülbemászó dalok formájában. A főszerepekben olyan nagy sztárok látható, mint Taylor Swift, Idris Elba, Ian McKellen és az Oscar-díjas Jennifer Hudson.
taylor-swift-cat-nyc
Taylor Swift elárulta Ellen DeGeneres műsorában, hogy a szereplők speciális tréningen vettek részt a felkészülés során. Érdekes élmény, ha az ember egész nap macska. Valamennyien macskaiskolába jártunk, ahol pantomimművészek tanították, hogyan kell macskaként viselkedni. Különböző szituációkat próbáltunk el a macskák mindennapjaiból, gyakoroltuk a mozgást meg a fura fintorokat.”
ian-mckellen-graham-norton-show-cats
Ian McKellen viszont nem volt elégedett magával. „Kerestem a belső macskámat, azt a lusta dorombolót, aki mindannyiunkban benne lakozik. Nem hiszem, hogy sikerült. Egy ponton oda jutottam, hogy macskakaját fogok enni, hátha előbújik belőlem a kanapétigris. Mivel a macskakajának jó szaga van, azt hittem, ízletes is – hát nem. Úgyhogy ez sem segített.” – mondta a The Graham Norton Show-ban. 

Macskák/Cats – Hazai bemutató: 2019. december 19.
Megosztás facebookon