asdf

Hivatalos: Keanu Reeves csatlakozik a Sonic 3.-hoz

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: The Hollywood Reporter
A Mátrix és a John Wick sztárja újabb franchise-ba lép be. A Sonic, a sündisznó 3. hivatalosan is megtalálta Shadow hangját. Keanu Reeves fogja megszólaltatni az ikonikus sötét sündisznó karakterét.

Két évnyi találgatás után végre kiderült, hogy ki lesz Shadow karakterének a hangja. A Sonic, a sündisznó 3. gonoszának megformálására Keanu Reeves-től kezdve Hayden Christensen-ig sok név merült fel. Mivel Reeves volt az egyik név, akit már sokan fontolgattak az antihős sün szerepére, a Sonic, a sündisznó 3. szereposztásának bejelentése izgalmas lesz a folytatás számára. A hír a Paramount múlt heti, zsúfolásig telt CinemaCon-bemutatója után érkezett, amikor a stúdió bemutatta a Sonic 3. első felvételeit. Ennek során többek között kiderült, hogy a Jim Carrey által alakított Dr. Robotnik a Sonic 2. eseményei után visszatér és újra lendületbe jön. Árnyék, azaz Shadow karaktere sok szempontból az anti-Sonic: sötét és éles eszű, miközben egy hős képességeivel rendelkezik. A rendező az első két részt is jegyző Jeff Fowler. A szereplők közül Ben Schwartz játssza Sonic szerepét, James Mardsen pedig ismét Sonic emberi cimboráját alakítja.

 

A Sonic első része világszerte 319 millió dolláros bevételt ért el, és ezzel áttörő sikert aratott a videojátékos adaptációk terén. A Sonic 2. globálisan 404 millió dolláros bevételt hozott.

Keany Reeves_sonic3
Fotó: Keanu Revves 2023-ban (Getty Images)

Reeves az elmúlt években blockbuster üzemmódban volt, legutóbb a John Wick: 4. felvonás-ban játszott, előtte pedig a 2021-es Mátrix - Feltámadások-ban játszotta újra Neo ikonikus szerepét. A közeljövőben szerepet kap Aziz Ansari Good Fortune című filmjében, amelyben egy őrangyalt alakít, és van egy kisebb szerepe a népszerű bérgyilkosként a John Wick Presents - Ballerina című spinoffban, amelynek főszereplője Ana De Armas.

Sonic, a sündisznó 3. / Sonic the Hedgehog 3. – Hazai bemutató: 2024. december 26.

Megosztás facebookon