asdf

Guillermo del Toro trükkös horrort készít!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Egy ideig úgy volt, hogy a Crimson Peak című lélektani horror jövő októberben kerül a mozikba, a bemutatót azonban eltolták 2016 elejére. Ezzel óriási örömet okoztak az Oscar-jelölt rendezőnek, Guillermo del Torónak.

A faun labirintusa rendezője így értékes hónapokat nyert arra, hogy tökéletesítse alkotását. "Ez hatalmas luxus, mert elég időnk van, így kipróbálhatjuk, melyik vágási megoldás a legjobb, milyen nyikorgás közvetíti legjobban a hangulatot - mesélte del Toro a DreadCentral.com rajongói horrorportálnak.guillermodeltoro-4"Egyszerűen nem tudok betelni azzal, hogy az összes trükköt úgy tudom berakni a filmbe, ahogyan megálmodtam, mert nem kell kapkodni. Még csak a felénél tartunk, de már látszik, hogy ez lesz a legszebben megmunkált filmem, mert minden apró részletén addig molyolhatok, ameddig kedvem tartja."

Crimson Peak00

Crimson Peak-kel del Toro visszatér a gyökereihez, a finoman megmunkált lélektani horrorhoz. A történetben a fiatal írónő (Mia Wasikowska) lassan felfedezi, hogy elbűvölően jóképű férje (Charlie Hunnam), nem az, aminek látszik. Talán nem is ember? A válasz dermesztőbb, mint bárki gondolná.

Crimson Peak - Hazai bemutató: 2015 október

Megosztás facebookon