asdf

Gáspár Kata a Tini Nindzsa Teknőcök Aprilje

2003-ban az Apám beájulna című filmben ismerte meg Gáspár Katát a magyar közönség, aki színésznőként olyan magyar sikerprodukciókban bizonyított, mint az Intim fejlövés vagy éppen a Tibor vagyok, de hódítani akarok.

A jellegzetesen humoros szerepekben lubickoló fiatal tehetség egy ideje azonban nem csupán arcával, hanem hangjával is egyre népszerűbb. A színésznőt rengeteg helyen hallhatjuk, a Nickelodeon Tini Nindzsa Teknőcök című rajzfilmjében is szinkronizál, és elárulta, gyermekkora óta odavan a kedves kis páncélosokért

tinin5

A Tini Nindzsa Teknőcök átlagos srácokról szól, akik extrém körülmények között kénytelenek bizonyítani. Donatello, Michelangelo, Raphaello, és Leonardo évtizedek óta töretlen sikernek örvendenek. Olyannyira, hogy nem csak őket, de még bajtársaikat is könnyen felismerik a mai fiatalok.

tinin

Nem is olyan régen egy plázában futottam össze néhány barátommal, akiknek épp ott volt a kisgyerekük is, aki meglátott engem, és csillogó szemekkel rohant oda hozzám, azt kiabálva, hogy April, April, hát itt vagy! Nem igazán tudtam hova tenni ezt az egész dolgot, aztán mondták, hogy már előző nap felkészítették a találkozásra. Egész délután azt magyarázta, hogy gyere, harcoljunk a Krangek ellen, védjük meg apádat.” – mondta nevetve Kata.

tinin2

A Nickelodeon új, 2012 óta futó nagysikerű animációs sorozatában April O’Neil, egy 16 éves lány, aki egyik napról a másikra egy elemi erővel zajló háború kellős közepén találja magát. Az egyik oldalon ott vannak a teknőcök és mesterük, Szecska, a másikon pedig Zúzó és kegyetlen serege, amely a nagyon is szívós Krangekből áll.

tinin3

„April egy helyes, vagány csaj. Valószínűleg én nem mernék ilyen bátran dacolni a halállal, mint ő. Ráadásul nagyon gyakran humorral intézi el a krízishelyzeteket, így nem egy szimpla mesekarakter, akit eddig megszokhattunk.” – tette hozzá a szinkronszínésznő, aki már egészen kiskorában bolondult a tini nindzsákért. „Gyerekkoromban imádtam a teknőcöket, ráadásul óvodában teknőcnek öltöztünk farsangkor, mivel nagyon szerettük ezt a mesét. Egyébként nem csak én öltöztem be Teknőcnek,hanem az egész csoport. Leosztottuk, hogy ki milyen színű teknőc lesz, utána pedig mindenki elkészítette a saját maszkját.”

 tinin4

A színésznő saját bevallása szerint kifejezetten harcos kislány volt. „Erdő mellett nőttem fel, így mindennapos volt a fára mászás. Abszolút szabad, vagány kislány voltam, nem érdekelt a Barbie baba, helyette inkább berendeztem a fát. Volt fürdőszoba, meg minden. Alapvetően megmaradt ez az egyszerűségem, vagányságom.” – mesélte Kata, aki nagyon szívesen nézte kiskorában is a négy teknős kalandjairól szóló sorozatot. „A Teknőcök nagyon jó fejek és viccesek. Meg persze minden nap ehetnek pizzát, és tévézhetnek, amit ugye a gyerekeknek nem engednek. Mindannyian nagyon szerettük őket, mert mindegyik külön személyiség. Én egyébként a bátyámmal néztem.”-  árulta el a színésznő, aki azt is elmondta, szerintem milyen pluszt kínál a nézőknek a sorozat a többi 3D-s sztorihoz képest.

Szerintem látványban, zenében és történetben is kiemelkedik a hasonló sorozatok közül a Tini Nindzsa Teknőcök. Mindig történik benne valami, soha nem unatkozol. Emellett emberközeli, úgy szól a fiatalokhoz, hogy közben nem nézi őket gyerekeknek. Igazán durva dolgok pedig nincsenek benne ezért ha éppen bunyózni támad kedvük a kisfiúknak, akkor nézzék inkább ezt, minthogy egymást agyabugyálják. Mi is szinte a saját hangunkon szólalunk meg benne, ezért jó csinálni is.”

A Tini Nindzsa Teknőcök minden vasárnap vadiúj részekkel jelentkezik a Nickelodeon műsorán!


Megosztás facebookon