asdf

Énekléssel gyötri kislányát a gyönyörű színésznő

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Az Énekelj! című animációs film eredeti változatában Scarlett Johansson kölcsönzi hangját Ash-nek, a rocker tarajos sülnek (a magyar változatban Gubik Petra).

Johansson-nak nem esett nehezére a karakter életre keltése, ugyanis ő is folyton énekel kislányának, a kétéves Rose-nak. „Ha csak tehetem, egész nap énekelek neki, ami időnként borzasztóan idegesíti szegényt. Ilyenkor kézzel-lábbal tiltakozik, hogy „anya, ezt ne!”. Szerencsére olyan vagyok, mint a wurlitzer, ha megnyomják rajtam az „ugrás” gombot, azonnal rázendítek egy másik számra.”  – mesélte a színésznő az ETonline-nak adott legújabb interjújában. 

A színésznő bevallotta, hogy nem sok babér teremne neki az énekesi pályán, de kislánya határozott tehetséget mutat. „Főleg a Let It Go megy neki, határozottan van hallása.”

Scarlett-Johansson-Páncélba zárt szellem

Johansson arról is mesélt, hogy a szuperhősös filmekben játszott szerepe miatt állandóan jó formában kell lennie, de legújabb alakítása miatt komolyabban meg kellett erőltetnie magát. A Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmben félig ember, félig robot rendőrt alakít. A cselekmény jelentős részében vagy testhezálló latexruhát visel, vagy hiányos öltözékben látható, ráadásul a kaszkadőrmutatványok egy részét is ő végezte. Sokkal többet kellett edzenem, mint mikor a Fekete Özvegy szerepére készültem. A napom hajnalban kezdődött a konditeremben, és egy egész halászfalu nem eszik annyi tonhalat, mint én a felkészülés során. Mindez heti öt napon át, csak hétvégén szusszanhattam egy kicsit.” – árulta el a színésznő.

Páncélba zárt szellem az év nagy durranásának ígérkezik, a RottenTomatoes kritikai portálon a közönség izgalmi szintje 97 százalékos a filmmel kapcsolatban.

Páncélba zárt szellem/Ghost in the Shell – Hazai bemutató: 2017. március 30.

Megosztás facebookon