asdf

Emma Stone és Joaquin Phoenix az új Woody Allen film főszereplői

Woody Allen most fejezte be következő filmjét, mely a Magic in the Moonlight címet kapta és nyáron mutatják be, de már a következő projektjén dolgozik, aminek a főszereplőit is elárulta.

Woody Allen azon kevés rendezők egyike, aki minden áldott évben készít egy új filmet, így éppen csak hogy befejezte az idei darab, vagyis a Magic in the Moonlight utómunkálatait, már is a következőn dolgozik. Erről egyelőre semmit nem lehet tudni, ami szintén jellemző a rendező projektjeire, hiszen általában csak a forgatás kezdete után árulja el, miről is szól majd a film.

Azt viszont már most megtudhattuk, hogy a film főszereplője Joaquin Phoenix lesz, akihez a Magic in the Moonlight-ban, vagyis a Káprázatos holdvilágban is szereplő Emma Stone csatlakozott. Úgy látszik, hogy Diane Keaton, Dianne Wiest és Scarlett Johansson után új múzsát talált az Oscar-díjas rendező, aki szeret egy színésznővel dolgozni több filmen keresztül.

woody

A forgatás állítólag júniusban kezdődik és a két sztár mellett valószínűleg még számos ismert arcot láthatunk majd a filmben. Addig is a tavalyi Blue Jasmine című drámája után egy könnyedebb alkotással lep majd meg minket a mester idén, a Magic in the Moonlight egy angol úriember történetét meséli el, akinek egy csalást kell lebuktatnia. A főszerepet Colin Firth és Emma Stone kapta.

Káprázatos holdvilág (Magic in the Moonlight) - Bemutató: 2014. július 25.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon