asdf

Előzményfilm készülhet a Kedvencek temetőjéhez

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A régi jobb volt, tartja a mondás, ez azonban nem igaz az új Kedvencek temetőjére. A kritikusok úgy vélik, Stephen King egyik legjobb regényének új változata sokkal hatásosabb és szórakoztatóbb, mint az 1989-es adaptáció, bár az is kultfilm lett az évek során.
Nagy sikernek ígérkezik a Kedvencek temetője új változata, ezért adja magát az ötlet, hogy folytatás készülhetne hozzá. De mégsem készülhet, mert Stephen King regényében lezárul a történet, és a film hű a könyvhöz. Igen ám, de semmi akadálya nincs annak, hogy előzményfilm készüljön, hiszen a téma el van temetve, csak ki kell hantolni.
Pet-Sematary-2019-horror-movies
Általában nem foglalkozom a folytatással, amíg ki nem derül, mennyire sikeres a film. Esetünkben nyilván csak egy előzményfilm jöhet szóba, hiszen nem fejtettük ki bővebben, mi történt a Maine állambeli Ludlow-ban, mielőtt a Creed család odaköltözött. Szóval határozottan mocorog itt még egy film, és szívesen meg is csinálom. Egy csomó őrült és rémisztő dolog lappang még ebben a történetben.”– mondta legújabb interjújában Lorenzo di Bonaventura, a Kedvencek temetője producere. 
Bonaventura nyilván arra céloz, hogy a történet egyik karaktere, egy különc öregúr, Jud Crandall (John Lithgow) régi titkok tudója, és ő indítja el azokat az eseményeket, amelyek a Creed család tragédiájához vezetnek. Az ő történeteiből kikerekíthető egy sztori, amely a baljóslatú temető múltjába kalauzol. Tehát ha minden jól megy, nemsokára újabb halottak térnek vissza a fák között megbúvó kedvencek temetőjéből.
Kedvencek temetője/Pet Sematary – Hazai bemutató: 2019. április 4.
Megosztás facebookon