asdf

Elkészül a Nyomd, Bébi, nyomd folytatása!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Edgar Wright igazi kultuszrendező kultuszfilmekkel és fantikus rajongókkal, de nemrégiben olyasmi történt vele, ami még soha. A múlt hétvégén a Nyomd, Bébi, nyomd (Baby Driver, már a mozikban) bevétele az Egyesült Államokban átlépte a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt.
A rendező jól ismeri a régi filmes szabályt, amely szerint rendkívüli helyzetekre rendkívüli válaszokat kell adni, így bejelentette, hogy felkészült a zenés akció-orgia folytatására. Korábbi filmjei, a Haláli hullák hajnala vagy a Vaskabátok után rajongók és stúdióvezetők hiába győzködték, hogy készítsen folytatást, most azonban megszegné régi szabályát.
edgar-wright-bill-pope-baby-driver
"Nem zárom ki a lehetőséget. Felmerült, hogy legyen második rész, és nekem van pár klassz ötletem. Aztán már én is olyan franchise-fickó leszek…" – nyilakozta. A hírek szerint a gyártó stúdió a bemutató után azonnal felajánlotta a lehetőséget, és a világszerte begyűjtöt 167 millió dollár (amelynek a hazai siker is része) az utolsó kételkedőt is meggyőzte.
edgar-wright-bill-pope-baby-driver0
"Babonás vagyok, kerülöm a számokat, nem érdekel a filmjeim sikere, megtiltom, hogy a premier utáni hetekben bárki nézettségi adatokat közöljön velem." – vallotta be a rendező, aki így aztán a sikertől függetlenül töprengett el hőse, a gengszterek gyerekképű, de virtuóz sofőrje történetének folytatásán.

Megosztás facebookon