asdf

A Nyomd, Bébi, nyomd című film forgatásán a rendező volt a legbátrabb!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Ha egy látványos film kerül a mozikba, vele együtt mindig érkeznek hírek arról, hogy mit mert vagy mit nem mert a főszereplő.
A Nyomd, Bébi, nyomd hőse egy bankrabló banda (Kevin Spacey, Jamie Foxx, Flea, Jon Hamm, Lily James) valamint fiatal sofőrje (Ansel Elgort), és a film elképesztő autós üldözésekkel van tele. És a forgatáson a rendező, Edgar Wright volt a legbátrabb.
NyomdBebiNyomd_jelenetfoto (2)
A meghökkentő autós trükkök jó részét a főszereplőkkel és élőben vette fel: és volt olyan jelenet, amelynek rögzítése során – mivel közelről akarta látni a színészei arcát – az egyik versenyző autó külsejéhez szíjaztatta magát.

"Kicsit úgy néztem ki, mint egy statiszta a Mad Max-ből. Megszenvedtem ezért a filmért. De most legalább tudom, milyen egy óránként 100 kilométeres tempóban tolató autón lógni." – vallotta be utóbb a brit kultuszfilm rendező.
NyomdBebiNyomd_werk
A film nagy részét atlantai sztrádákon forgatták, méghozzá úgy, hogy nem zárták le hozzá az utat.

"Az is elég izgalmas, ha az ember egy olyan autóban ül, amely a sztrádán szembe száguld a forgalommal, és a gázpedált tövig nyomja egy srác, aki nagyjából a forgatás előtt tanult meg vezetni. Az nem színészkedés a filmben, amikor a hátul ülőket kiveri a víz, és úgy látszik, mintha nagyon be volnának tojva. Tényleg be vannak." – tette ehhez hozzá Jon Hamm.

 
Nyomd, Bébi, nyomd/Baby Driver - Hazai bemutató: 2017. június 29.
Megosztás facebookon