asdf

Egy kutya is csillagot kapott a Hírességek sétányán

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
A rengeteg sztár mellett idén egy különleges figura is ott hagyja a nyomait a Hollywoodi Hírességek Sétányán, mégpedig nem más, mint a Mr. Peabody és Sherman című animációs film egyik főszereplője, egy kutya.

A világ leghíresebb utcájában csupa hírességen sétálhat a járókelő. A Hollywood Walk of Fame (vagyis a Hollywoodi Hírességek utcája) 1960 óta létezik, ekkor tették le az első csillagokat, ekkor vésték be a nyolc legelső nevet az aszfaltba, köztük Joanna Woodward-ét és Burt Lancaster-ét. Azóta, aki számít, kap itt egy csillagot. Tavaly nyáron került ide a 2500. csillag, amely Jennifer Lopez-nek jutott. De a sok halhatatlan színész és színésznő között idén, február 14-én, pénteken csillagot kap egy egészen kivételes sztár: egy kutya.

Peabody

A Mr. Peabody és Sherman kalandjai hőse igazi ritkaság. A Dreamworks új animációs vígjátékának főszereplője egyszerre Nobel-díjas tudós, kiváló rockzenész, James Bondnál is különlegesebb ügynök, példás családapa és mellékesen az időgép (a filmben: Voltkomp) feltalálója. Ilyen pedigrével nem is csoda, hogy csillagot kap a sétányon. Az idei díjazottak között van Orlando Bloom és Liam Neeson is, de Peabody tappancsnyomának elhelyezésekor más kollégák is megjelennek: a tervek szerint még több sztáreb: Lassie és Rin Tin Tin is megjelenik a nagy eseményen.

Mr. Peabody és Sherman, hazai bemutató: március 13.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!


Megosztás facebookon