asdf

Drámai döntést hozott a Star Trek-filmek mestere

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Nem készít többé folytatást vagy rebootot (egy korábbi sorozatot újrakezdő produkciót) J.J. Abrams, akit Hollywood egyik legjobb rendezőjének/producerének és Steven Spielberg utódjának tartanak.

Abrams nevéhez olyan vállalkozások kötődnek, mint az új Star Trek-sorozat, a Mission: Impossible-sorozat több epizódja (rendezőként vagy producerként) és a Csillagok háborúja újraindítása. A People magazinnak elmondta, hogy a Star Treket és a Csillagok háborúját azért vállalta el, mert ezeken a filmeken nőtt fel, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, de ezentúl eredeti és elgondolkodtató ötletekre koncentrál. Ilyen volt a Cloverfield, a vele nagyon lazán összefüggő Cloverfield Lane 10, illetve a hamarosan látható, még cím nélküli 2017 Cloverfield Movie amely a sajátos trilógia lezáró darabja. Ebben a sci-fiben egy űrhajó legénysége olyasmire bukkan, ami alapjaiban változtatja meg a világegyetemről alkotott fogalmainkat.

Cloverfield10_00

Abrams szeretné, ha kiszámíthatatlan dolgokkal lephetné meg a közönséget. Ugyanakkor ironikusan megjegyzi: mivel a mostanában a mozikat elöntő folytatások és rebootok hajdani roppant eredeti ötletekből sarjadnak, szeretne ő is valami olyasmit létrehozni, ami végtelen számú folytatást és rebootot szül majd.

2017 Cloverfield Movie – Hazai bemutató: 2017. október

Megosztás facebookon