asdf

Csillagot kapott Melissa McCarthy

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Itt volt már az ideje: Melissa McCarthy, nemzedéke legviccesebb filmszínésznője csillagot kapott a legendás Los Angeles-i Walk of Fame-en.

Az 1958-ban elhelyezett első csillag után ő a 2552. díjazott, egyébként Robin Williams csillagszomszédja. Az ünnepségen a színésznő családján kívül, sok híres barát mellett részt vett Ellen DeGeneres és Paul Feig is. Utóbbinak a színésznő sokat köszönhet, hiszen három filmjét is rendezte, és a legutóbbi, a bemutatás előtt álló A kém (16) (Spy, hazai bemutató: június 4.) lesz valószínűleg a legnagyobb durranás: az akciódús kémfilm paródiában ugyanis Jason Statham és Jude Law is McCarthy partnere.
melissa-mccarthy-weight-lossMelissa-McCarthy-WOF-2

"Sátrat verek a csillag mellett, itt alszom, és folyamatosan figyelni fogom. Egyelőre ugyanis nem tudom elhinni, hogy igaz. Félek, az első eső után kiderül, hogy papírból van." – nyilatkozta a színésznő az ünnepség után. Melissa McCarthy azt is elárulta újságíróknak, hogy A kém forgatása közben nagyon ráérzett a kaszkadőrmutatványok ízére, így aztán, legközelebb már egyenesen szuperhős szeretne lenni.

"Kérek egy csuklyát, harisnyanadrágot meg egy köpönyeget, és már kezdhetjük is! A kém után valami szuperhőst szeretnék eljátszani!"

melissa-mccarthy-weight-loss_00

Megosztás facebookon