asdf

Clint Eastwood ismét Bradley Cooper-rel forgat új filmet!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A 88 éves Clint Eastwood új film forgatásába kezdett. A sokszorosan filmtörténeti jelentőségű, fáradhatatlan művész ráadásul nemcsak rendez, hanem játszik is a filmben.
A Warner Bros. produkciójában készülő The Mule című filmben a partnerei között van Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Alison Eastwood (aki a filmben is Eastwood lányát játssza), Taissa Farmiga és Ignacio Serricchio.
ClintEastwood_werk_3
Clint Eastwood valóban nem találhatott volna jobb figurát saját magánál a szerepre. A filmben bevétel nélkül maradt öreg férfit alakít, aki új munkát szerez: egyszerűen autókáznia kell – de tudták kívül egy mexikói drogkartell futárjává válik. Útját egyszerre kíséri figyelemmel a banda embere és egy a rendőrség kábítószer elleni osztályának makacs zsaruja (ő lesz Bradley Cooper). És persze, az öreg sem olyan ártatlan balek, mint amilyennek mindenki hiszi…
bradleycooper_clinteastwood_americansniper
Eastwood ás Cooper 2014-ben dolgozott először együtt az Amerikai mesterlövész című háborús drámában. A filmet Eastwood rendezte, amiben Cooper az amerikai hadsereg mesterlövészét alakította. A mindössze 60 millió dollárból készített film világszerte közel 550 milliót hozott a konyhára, emellett Bradley Cooper egy Oscar-jelölést is kapott szerepéért. A legendás színés, rendező és a sármos színész párosa remekül működött, így nem csoda, hogy ismét összeállnak, ezúttal Eastwood a kamera előtt és mögött is tevékenykedni fog.

Clint Eastwood utoljára 2009-ben, a Gran Torino készítése során játszott és rendezett egyszerre: akkoriban azt nyilatkozta, hogy már nem akar színészi feladatot vállalni, de ha talál valami igazán jó és fontos szerepet, akkor persze még meggondolja magát. Úgy látszik, Nick Schenk, a Gran Torino írója új forgatókönyvét ilyennek érezte…
Megosztás facebookon