asdf

Chris Pine kiakadt, amiért a Wonder Woman 3. a kukába került

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Entertainment Weekly
A színész a Business Insiderrel folytatott beszélgetés során fejtette ki véleményét a filmről, miközben a Poolman című rendezői debütálását népszerűsítette.

Chris Pine aki a légierő egykori tisztjét és Diana/Wonder Woman szerelmét, Steve Trevort alakította, nem érti, miért nem készült el a Wonder Woman 3. része.

Chris-Pine-gal-gadot-wonder-woman3

„Megdöbbentő, hogy nemet mondtak egy több mint egy milliárd dolláros franchise-ra, és úgy döntöttek, hogy másra koncentrálnak. Nem tudom, mi volt az indoklás, nyilván magasabb beosztásúak döntöttek, de a Wonder Woman egy hihetetlen karakter. Patty [Jenkins] pedig egy nagyon odaadó rendező” – számolt be az Entertainment Weekly.

Ez nem jelenti azt, hogy a karaktere - aki a 2017-es Wonder Womanben egy bombázó repülőgép eltérítésével áldozta fel magát - visszatért volna. „Nevetséges lenne megpróbálni visszahozni engem” - mondta a színész.

Pine azt is megosztotta, hogy kezdetben visszautasította Steve szerepét, mielőtt Jenkins egy klasszikus filmet vázolt fel neki, és ezzel meggyőzte őt, hogy ez egy gyönyörű barátság kezdete lesz.

„Nem érdekelt, hogy Diana szerelmét játsszam, és úgy hangzott, mintha másodhegedűs lennék. Aztán Patty-vel beszélgettem és úgy fogalmazott, hogy »Felejtsd el a szuperhőst, ez egy románc, ez a Casablanca, ez az a film, amit meg akarok csinálni«. Azt gondoltam, hogy ó, ez nagyon király, mert mikor láttál már olyan szuperhősfilmet, ami valójában egy szerelmi történet? Ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy minden sz@r felrobban.”

Megosztás facebookon