asdf

Charlize Theron rákattant Sofia Boutella-ra!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
A dél-afrikai születésű színésznő, Charlize Theron hamarosan a legvadabb kémnő szerepében tér vissza a mozikba, az Atomszőke akció-thrillerben.
A képregény-adaptáció alapján készült, rendkívül látványos és nagyon vagány alkotásban a színésznő nem csak a dögös szerkóival, de hihetetlenül kemény harci tudásával is elkápráztatja a közönséget, teszi mindezt Budapest hangulatos épületei között.
charlize-theron-atomicblonde
A rém Oscar-díjas sztárja a tánchoz hasonlította a rengeteg mozdulatsorból álló közelharc-jeleneteket. „Balett-táncosi pályára készültem, így tudom mi a fegyelem. Már kislányként megtanultam, mit jelent, ha valamit 100 százalékos odaadással csinál az ember.” – majd egy érdekes esettel folytatta az interjút. „Rengeteget kellett edzenem erre a szerepre, nem voltam túl járatos a közelharcban. És amúgyis, életemben csak egyszer toltam az öklömet egy lány arcába.” 
Úgy látszik már a modell karrierje kezdetén ott lapult az amazon a színésznőben, aki nevetve folytatta a történetet. „Az egyik lány irtó durva volt velem a bárban, és jól meg is lökött. Egyszerűen a testem átvette az irányítást. De egyáltalán nem voltam olyan kemény, mint Lorraine, a filmbeli karakterem.”
atomszoke-jelenet01
A John Wick rendezőjének legújabb akciófilmjében Charlize Theron mellett a francia szépség, Sofia Boutella is fontos szerepet kapott. A két színésznő egy fülledt erotikus jelenetben omlik egymás karjaiba, amiről a kíváncsiskodó újságíróknak Charlize Theron, - aki az Atomszőke című filmet producerként is jegyzi -, annyit árult el, hogy igazán könnyű volt elcsábítania és megcsókolnia Sofiát, hisz egyszerűen gyönyörű. Az interjúban azt is megemlítette, hogy David Leitch rendezővel egyből Sofiát választották a szerepre, akiben megtalálták azt az ártatlanságot sugárzó, erős női karaktert, akit kerestek. „Nem tudnám mással elképzelni ezt a viszonyt. Ő is táncos, én is táncos vagyok. A meztelenkedés nem okozott problémát. Egyszerűen azt akartuk, hogy valóságosnak érezzék a nézők és nagyon lazának.”
atomszoke-premier
Nem kétséges, Charlize Theron olyan akcióhősök sorába lépett, mint Jason Bourne, John Wick, vagy a 007-es: pankrátorokat megszégyenítő módon dobálja a férfiakat az Atomszőkében, és még James McAvoy-t is sikerül két vállra fektetnie. És mindeközben dübörög a ’80-as évek zenéje David Bowie-val, a Depeche Mode-dal, a Queennel, és George Michaellel karöltve, háttérben pedig a Damjanich, a Rózsa, vagy a Lónyai utcával, és még számos ismert budapesti helyszínnel. Kihagyhatatlan moziélmény!
Az Atomszőke csütörtöktől a mozikban!
Megosztás facebookon