asdf

Channing Tatum-ot felesége kritizálja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Channing Tatum számára változatos a 2015-ös év, főleg, ami a filmeket illeti. A Foxcatcher birkózója után a Jupiter felemelkedésben láthatjuk, de nyáron visszatér a Magic Mike XXL-be is. Felesége véleményét mindig kikéri Channing, mielőtt bele vágna egy filmbe.
Egy várható sikerfilm forgatásán csak úgy hemzsegnek a szakértők, segédek és asszisztensek. A Magic Mike XXL varázslatos táncmozdulatai mégsem rajtuk múlnak. Hanem egy egykori táncosnőn, aki egyébként a film sztárja, Channing Tatum felesége. Jenna Dewan-Tatum azt mesélte nemrég egy újságírónak, hogy ő volt az első, aki férje szexi mozdulatait jóváhagyta.
Channing-Tatum-Magic-Mike-Pictures
"Rég mulattam ilyen jól. Channing otthon mindent kipróbál, és ilyenkor csak én meg Everly (a pár másfél éves kislánya) vagyunk a nézői. Szól a zene, ő eltáncolja a saját részét, és aztán meghallgatja a véleményemet. És sosem bántódik meg, ha közben kinevetem... remélem." - számolt be Jenna.
goldenglobe2015_channing-tatum-jenna-zoom
Még mielőtt táncra perdülne és vetkőzne a vásznon, Channing Tatum-ot mint génkezelt galaktikus zsoldost is láthatjuk a mozikban, hisz Mila Kunis mellett ő alakítja a Wachowski testvérek új szuperprodukciója, a Jupiter felemelkedése főszerepét.
 
Jupiter felemelkedése/Jupiter Ascending - Hazai bemutató: 2015. február 5.

Magic Mike XXL - Hazai bemutató: 2015 nyár 
Megosztás facebookon